Nikaya LP Hun [pdf]

Past Present Future [03:04]

Kedves barátaim!

Páran közületek talán már tudják, hogy Nikaya (DE) zenekar 2013 februárjában befejezi új dalainak stúdiófelvételeit. A projekt produceri és technikai munkálatait az a Boris Wilsdorf (anderebaustelle.com) végzi, aki pályafutása során dolgozott az Einstürzende Neubauten vagy Dirk von Lowtzow [Tocotronic] lemezein és mindemellett saját projektjét az Automatot is életre keltette. Az ő tapasztalata sokban hozzájárulhat a Nikaya első nagylemezének sikeréhez. Az album dalainak időtlenségét felerősíti a bakelit elpusztíthatatlanságának érzése. Igen, ez nem tévedés. A Nikaya bakeliten jelenteti meg első nagylemezét. Szóval ne habozzatok, keressétek meg szüleitek lemezjátszóit és poroljátok le a majdnem elfeledett berendezéseket!

Az album borítóját és a nyomdai munkákat az a Roger Frank (rfgrafik.com) végzi, aki a banda debütáló lemezének, az „ Everybody Needs A Peaceful Light” –nak borítóját is tervezte és emellett a banda logóját is megálmodta. Sokat nem árulunk el, de Illia azt mondja: „Ez legalább annyira szép lesz, hogy a borítót kitehetjük a falra, akár egy művészeti alkotást!” Ha megveszitek az albumot, a dalokat természetesen mp3 formátumban is elérhetitek.

Büszkén jelentjük be, hogy megnyertük magunknak Steve Morell zenészt és dj-t, aki a berlini pale-music.com vezetőjeként nagyban hozzájárult a lemez forgalomba hozatalához. Ő nagy szerepet játszik abban, hogy a lemez eljusson a megfelelő rádiókhoz, különböző újságírókhoz, illetve promóterekhez. Steve jó kapcsolatokkal rendelkezik továbbá Londonban, Madridban, Prágában és Drezdában.

Talán sokan kérdezitek, hogy ki fog pénzt áldozni manapság egy ilyen produkcióért? A lemezkiadó cégeknek egyre kevesebb a bevétele, az internet közvetítő szerepének növekedésével ez az arány pedig egyre csökken. Mint a legtöbb feltörekvő banda, mi is magunk végezzük a munka nagy részét és szeretnénk megosztani veletek a végeredményt. Ez az egész persze nem jöhetne  létre a rajongóink és barátaink nélkül. Ennek következtében most lehetőségetek van előrendelni az új Nikaya nagylemezt. Köszönetképpen rajongóinknak  limit példányszámban 500 darab album kerül forgalomba. Ez azt jelenti, hogy jutányosan 12 euróért hozzájuthattok a lemez egy-egy példányához. Reméljük, hogy ez korrekt ajánlat és mindannyian élvezitek majd az új számokat.

Az előrendelési folyamat elég régimódi. Bankunk adatai itt szerepelnek. Nektek csak el kell küldenetek az összeget a megadott számlaszámra. A közleményben ez szerepeljen:„LP NIKAYA 2013 Buying”. Ennyi az egész. Ezen kívül csak egy e-mailt kell küldened a kézbesítési címmel, hogy tudjuk, hova kell küldenünk a lemezt. Az e-mail címünk: . Ne hezitálj megrendelni a lemezt és mi azonnal elküldjük saját példányod.

Előre is köszönjük: Nikaya

A bank adatait a következő oldalon találjátok.
Account holder: NIKAYA
Bank name: Commerzbank
Bank code: 100 400 00
Account number: 13 48 408
BIC/ SWIFT: COBADEFFXXX / IBAN: DE58 1004 0000 0134 8408 00
Subject: LP Nikaya Buying 2013

Hungrian [translated by Máté Kocsis]